Главная | Объявления | Пансионаты | Фотографии | Отзывы об отдыхе

Отзывы об отдыхе / Отдых в Крыму (1) / Санатории (4) / Саки (12)

Нещодавно повернулася із санаторію "Полтава". Відпочивала в період із 3.10 до 16.10.2009. Насамперед дякую персоналу за уважність і терпіння. Загалом відпочинок сподобався. Звісно, на кожен товар є свій покупець. Тому, хто хоче тиші, відпочити від шуму, гамору великого міста, а також підлікуватися, сюди можна їхати, незалежно від пори року. Хочу написати про те, що мені сподобалося.
1. Корпуси санаторію з'єднані переходами у грязеводолікувальницю. Після процедур не треба бігти по вулиці в холодну чи спекотну погоду. Швидко можна потрапити в номер (палату). Звісно, перші дні кілька разів заблукала.
2. Жила в номері з виглядом на море. Надзвичайний захід сонця. Сонячна доріжка на морі. Хоча є номери з виглядом у двір. Кому як пощастить.
3. Мені призначили різні процедури: приємні й не дуже. Бігала, як зайчик по поверхах, щоб ніде не запізнитися. Бо сказали, що потрібно приходити за 10 хв до початку процедури, не запізнюватися.
4. У вільний час їздила в м. Саки маршруткою (2, 50 грн, близько 30 хв). Сподобалася Свято-Іллінська церква. Надзвичайно гарно розписана всередині.

Думаю, що ще приїду сюди відпочивати.

Контакт: НадіяДата:22.10.2009